B PLUS DANKT VIC VAN AELST EN MOEDIGT HEM AAN OM OP DEZELFDE WEG VERDER TE GAAN! – B PLUS REMERCIE VIC VAN AELST ET L’ENCOURAGE A CONTINUER!

La nouvelle recrue de la N-VA, l’avocat d’assises Vic Van Aelst, n’arrête plus de faire des déclarations incendiaires à l’encontre des Francophones de Belgique, peu importe qu’ils soient Bruxellois ou Wallons. Après « Je veux bien être solidaire des Turcs, je ne veux plus l’être des Wallons« , « Je n’ai jamais cru dans la bonne volonté des francophones, je n’y croirai jamais« , voici « Di Rupo et Milquet violent notre langue« ! Quel sera donc le prochain tube de DJ Vic?

B PLUS remercie Vic Van Aelst pour son franc-parler et l’encourage vivement à continuer à nous faire part de ses états d’âme. En effet, il nous permet de nous rendre compte de la véritable nature du discours nationaliste porté par les militants N-VA: rejet absolu de tout ce qui n’est pas flamand, discours basé sur l’émotion et insultes stigmatisant l’ensemble d’une population sans distinction.

Est-ce vraiment ce genre de comportement politique qu’ont voulu plébiscité les électeurs flamands le 13 juin 2010? Ce genre de déclarations va-t-elle créer ne fût-ce qu’un seul emploi ou participer à l’effort d’équilibre budgétaire?
B PLUS est persuadé du contraire mais soutient Vic Van Aelst dans ses efforts!
Vas-y Vic, tu peux faire mieux que ça…fais ressortir pour nous au grand jour le fond de la pensée nationaliste!

De nieuwe rekruut van de N-VA, Meester Vic Van Aelst, advocaat bij het Hof van Assisen, kan het niet nalaten om steeds maar opnieuw opruiende verklaringen af te leggen tegen de Belgische Franstaligen, om het even of het nu gaat om Brusselaars of om Walen. Na zijn recente verklaringen « Ik wil wel solidair zijn met de Turken, maar ik wil dat niet meer zijn met de Walen« , « Ik heb nooit geloofd in de goede wil van de Franstaligen en ik zal er trouwens nooit in geloven« , kwam als klap op de vuurpijl « Di Rupo en Milquet verkrachten onze taal« . Wat zal de volgende plaat zijn die DJ Vic zal draaien?

B PLUS dankt Vic Van Aelst voor deze uitspraken recht voor de raap en moedigt hem dan ook aan om toch maar verder te gaan in het blootleggen en het openbaar maken van zijn diepste gevoelens. Op die manier maakt hij het ons mogelijk om meer inzicht te krijgen in het nationalistisch discours dat door de N-VA-militanten gedragen wordt: het volledig afkeuren van alles wat niet-Vlaams is. Dit discours is trouwens enkel gebaseerd op emoties en op beledigingen waarbij een ganse bevolking, zonder enig onderscheid, gestigmatiseerd wordt.

Is het echt dat soort van politiek gedrag dat de Vlaamse kiezer op 13 juni 2010 gewild heeft? Gaat dit soort verklaringen ook maar in de geringste zin bijdragen tot het creëren van al was het maar één enkele arbeidsplaats of tot het bereiken van een budgettair evenwicht? B PLUS is overtuigd van het tegendeel maar steunt Vic Van Aelst in al zijn pogingen! Doe gerust verder Vic, ge kunt nog beter dan dit… Breng zo veel mogelijk de ware aard van het nationalistisch denken op het voorplan en in het daglicht

!

Publicités
B PLUS DANKT VIC VAN AELST EN MOEDIGT HEM AAN OM OP DEZELFDE WEG VERDER TE GAAN! – B PLUS REMERCIE VIC VAN AELST ET L’ENCOURAGE A CONTINUER!

7 réflexions sur “B PLUS DANKT VIC VAN AELST EN MOEDIGT HEM AAN OM OP DEZELFDE WEG VERDER TE GAAN! – B PLUS REMERCIE VIC VAN AELST ET L’ENCOURAGE A CONTINUER!

  1. belgo3 dit :

   Oui, très positif. Je crois qu’enfin apparaissent de nombreuses contradictions dans la communication (pour ne pas dire propagande) de la N-VA.

   -Ils mettent des drapeaux européens partout et crient sans arrêt vive la Flandres forte en Europe forte et puis ils se lancent dans l’euro scepticisme.
   -Ils disent que la Belgique ne fonctionne pas mais que les Wallons n’ont rien avoir là-dedans, d’ailleurs ils « profiteraient » eux aussi de plus d’autonomie. Ils disent aimer la Wallonie (Peumans & co.) puis traitent les Wallons de « violeurs » de langues et de … dictateurs imposant leur volonté.

   Dans une machine de comm’ aussi parfaite que ne l’est la N-VA, la moindre erreur se fait sentir. C’est très positif même si il en faudra bien plus.

 1. Sven De Paepe dit :

  Los van de vorm en buiten het schieten op de pianist zoals ook Slangen denkt te moeten twitteren…waar betrap je de man op het vertellen van leugens over de situatie en de geschiedenis van Brussel en de Vlaamse rand? Waar heeft hij ongelijk of is het zo moeilijk om zijn teleurstelling en bitterheid over dit land op zijn minst te begrjjpen?

  1. belgo3 dit :

   Goeidag Sven.

   (Sorry als ikt jouw taal een beetje verkrach)

   Vic Van Aelst sprak over de franstaligen die in 1830 begon om de Vlaamse volk te gepest. Hij heeft ook gezegd dat franstaligen van vandaag verkrachten het nederlands. Nochtans…

   Nochtans :

   1) Franstaligen in 1830 waren franstaligen bourgeoise uit Wallonië maar ook Vlaanderen, ze waren een minderheid die aan het politieke leven hadden deelnemen. Mijn ouders die in de mijnen of fabrieken hebben gewerkt en die geen frans maar waal spraken hebben NIETS te doen met wat VVA heeft gezgd.

   2) Vaandaag 100% van de brusselse kinderen nederlands leren (het is verplicht), In 1072 scholen van de basis onderwijs in Wallonië is het nederlands de tweede taal. In het secundair onderwijs : 50% van de Luikenaar hebben nederlands gekozen, een meerderheid in Waalse Brabant, etc … Eindelijk, zijn er 151 immertie scholen in basis onderwijs en 69 in secundair onderwijs. In Vlaanderen is het onmogelijk met uitzondering van de école française in Antwerpen.

   Dus beide hypothesis zijn verkeerd. Maar, inderdaad zijn er veel franstaligen die het nederlands ontkennen, inderdaad in De Rand of in Aarlen waar het nutloos is en waar ze duits leren, dat is waar maar ze zijn niet « DE » franstaligen, of « DE » walen.

 2. wijnen guido dit :

  hallo,via de rtbf hoorde ik voor het eerst van jullie organisatie….vrt…nooit over gehoord…!!
  ik heb « al » zo’n 2 jaren jullie sticker achter op mijn camionette kleven.ECHTER…die sticker is zo klein dat geen mens de « boodschap » kan begrijpen!!
  mijn vraag:hebben jullie grotere stickers??
  hebben jullie t-shirts???
  gts wijnen guido

 3. Johnc971 dit :

  Its actually a nice and helpful piece of information. Im glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. fkekafbfbckk

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s